pripremite se na vreme

OVAKO ne možete pogrešiti: Kineski horoskop otkriva savršen poklon za Dan zaljubljenih! (FOTO)

0
U utorak ćemo proslaviti ljubav, a ukoliko trenutno nemate partnera, ne očajavajte, možda će vas neko iznenaditi i to upravo ovim poklonom!

 

foto: Profimedia

 

KONJ

 

Ako vaš muškarac rođen u znaku Konja voli prirodu i planinarenje, potražite za njega deo opreme koji će upotpuniti njegov ranac. Za dame bi idealan poklon bile minđuše, makar i najmanje, ali zlatne! Zajednički provod - što ekstravagantniji, to bolji!

 

KOZA

 

Muškarac rođen u znaku Koze itekako vodi računa o sebi pa će ga obradovati komplet muške kozmetike ili novi putni neseser.


Ne mora biti skupo: Ovih 5 poklona će svaku ženu za Dan zaljubljenih učiniti posebnom (FOTO)

 

Žena u ovom znaku umeće da ceni jednostavan buket cveća, pod uslovom da ga prati nežna ljubavna poruka. Zajedno će se najlepše provesti ako imaju puna dva dana za sebe, a mesto nije toliko važno.

 

MAJMUN

 

Za muškarca rođenog u znaku Majmuna izaberite poklon na tehničkom odeljenju - da li mu treba novi alarm časovnik? Novi fiksni telefon? Za damu, pravi izbor će biti modni detalj, a ne zaboravite da zima još traje pa se potrudite da to bude nešto meko i toplo. Zajedničko uživanje je vezano za putovanje.

 

PETAO

 

Muškarac rođen u znaku Petla biće prijatno iznenađen ekskluzivnim poklonom, naročito ako je u pitanju komad garderobe. Za ženu je najlepši poklon nakit i to od plemenitih metala i dragog kamenja. Romantični doživljaj: detaljno isplaniran celovečernji provod, od večere, preko pozorišta do romantične šetnje.

 

PAS

 

Muškarac rođen u znaku Psa uživaće u jednostavnom poklonu - knjizi, CD ili DVD izdanju po njegovom ukusu. Damu rođenu u ovom znaku obradovaćete knjigom iz popularne psihogije ili aktuelnim naslovom iz njene stručne oblasti. Zajednički doživljaj biće protkan mirnom atmosferom, najlepše će im biti u vlastitom domu.

 

SVINJA

 

Muškarac rođen u znaku Svinje voli modu. Romantičan gest biće izbor intimnog komada odeće, dok će dama biti prijatno iznenađena modernim parfemom. Zajednički doživljaj biće maksimalno romantičan - plamen sveća, ljubavne pesme, veče puno zajedničkih uspomena.

 

 

 

VIBER DAN ZALJUBLJENIH: Uradi kviz i saznaj koliko si stvarno zaljubljen/a!

 

 

foto: Promo

Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti „reći“ da li si uopšte zaljubljen i ako jesi, u šta i koliko!

 

Ne samo da ćeš se dobro zabaviti, već ćeš poneti i posebnu titulu nekog Valentina! Kad završiš kviz, pored rezultata Viber će ti dati i preporuku koji javni čet na Viberu najviše odgovara tvom profilu i koji možeš da zapratiš i tako nastaviš svoju zabavu na ovoj platformi.


 

Evo kako da pokrenete ovu zabavu:

 

Da bi posto deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK. Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz. Nakon što “proćaskaš” sa ovim Ljubavnim botom, dobićeš odgovor koji si tip romantika/ Valentina!

 

Po završetku kviza, možete se pridružiti i Viber Story zaljubljenicima!

 

Širite ljubav preko ViberSerbia i LoveBot!

makonda-tracker