Decembar kroz ružičaste naočare

Decembar - komplikovan mesec, s kompleksnim aspektima: Uran je pokretač promena i obnove, a šta to znači za ljubav?

0
Tokom decembra 2016. godine budite oprezni i ne upuštajte se u bilo kakav rizik. Budite sabrani i ne donosite nagle odluke.

 

Ovnovi, Bikovi, Blizanci...

 

foto: Profimedia

OVAN

 

Ovo će biti ugodan mesec kada se radi o ljubavnim odnosima. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, većinu decembra je u srećnoj kući i u harmoničnom aspektu s Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući parova Ovna. Očekujte prijatne događaje, zabavu, zajedničke projekte čija svrha će biti ostvarena.

 

Procvetaćete. Izađite napolje, učestvujte u društvenim događajima ili onim koje uključuju javnost i prijatelje. Na vaš ljubavni život uticaće osobe koje vas na neki način štite. Decembar je vrlo zanimljiv mesec kada se radi o filozofiji i analizi ljubavi, pa i donošenje zaključaka.

 

BIK

 

Ljubav je povezana s karijerom tokom decembra. Venera, planeta zajedništva i Mars, vladar kuće parova, nalaze se u kući karijere Bika. Osećanja će sada uticati na donošenje profesionalnih odluka ili će partner pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili će uspeh partnera odraziti se i na vašu karijeru, možda ćete se upustiti u vezu s nekim sa kim radite i slično.

 

Strast, romansa i čežnja mogu biti vezana uz osobu iz inostranstva, putovanja ili sa zajedničkim interesima. Ali, može doći do nepredviđenih preokreta i mogli bi proći kroz komplikovane, kritične i intenzivne situacije zbog toga što je Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, u napetom području i retrogradan.

 

BLIZANCI

 

Pod uticajem konjunkcije Sunce - Saturn, u kući parova Blizanca, decembar je značajan mesec za ljubavne odnose. Pred vama su važni događaji i iskustva ili ćete doneti važne odluke. Radi se o uticaju koji će dugoročno doneti sklad i usklađenje sa vašim istinskim željama.

 

Decembar je povoljan mesec za vaš ljubavi život i stvari će krenuti na bolje. Ako niste u ozbiljnoj vezi upoznaćete osobu koja vam u potpunosti odgovara, očekujte razvoj ozbiljne veze. Iako će vas tokom decembra najviše okupirati odgovornost, možete očekivati puno zabave i uživanja.

 

Astro tema: Pogledajte i sami - evo gde je sreća!

 

RAK

 

Decembar je komplikovan mesec kada se radi o ljubavnom životu Rakova, jer je u kući parova Raka retrogradan Merkur. Mogli bi da se suočimo s raznim problemima, u komunikaciji, može doći do udaljavanja, kontradiktornih situacija, predomišljanja i slično. Neki događaji mogu vam pomoći da postanete svesniji problema i spremniji na dogovor u ljubavnom životu.

 

Promene mogu biti zbunjujuće, nepoželjne i stresne, ali istovremeno mogu doneti napredak. Ljubavni život tokom decembra povezan je sa odgovornostima i poslom. Možda ćete morati da donesete neke odluke. Mogli bi preterano da brinete oko svih pitanja vezano za ljubavni život.

 

makonda-tracker