U skladu sa horoskopskim znakom

Ubacite novčić u astro fontanu želja: Ovako vi volite, a ovako ćete ojačati ljubav!

0
Svaki put kad ubacimo novčić u fontanu želja, i ne znajući ponavljamo ovaj drevni običaj. U katoličkom obredu krštenja voda čisti od izvornoga greha, nekoliko kapi svete vode donosi blagoslov, a misno vino simbolična je krv spasitelja obnavljajućih moći.

 

OVAN, LAV I STRELAC

 

foto: Profimedia

Vruće podzemne vode

 

Vaša su osećanja nalik vrućim podzemnim vodama koje teku u samoj srži bića.

Toplina osobnosti oseća se u strasti kojom pristupate životu. Osećajne vode vašeg unutrašnjeg sveta teku silnom snagom.

 

Oblikuje ih potreba da istaknete svoj ego, pokažete stvaralačke sposobnosti i preuzmete vođstvo. Direktno pokazujete svoja osećanja. Želite osetiti ljubav i prihvatanje. Vruća osećanja greju osobe iz vaše okoline, no mogu i opeći.

Ponekad će dramatično izbiti na površinu poput kipućeg gejzira, no vi brzo i iznenadno planete, ali se i brzo smirite.

 

Pročišćavanje ega

 

Ego u svojoj važnosti može postati prenaglašen, usmeren sam na sebe, suviše ponosan. Simboličke vode vaših osećanja mogu zagaditi nadmenost, sebičnost, oholost, bezobzirnost. Morate ih isprati da bi u vašem srcu ostala čista ljubav, velikodušnost, svest o drugima. Ritual pročišćavanja je razvijanje skromnosti, poniznosti, služenja.

 

Astro saveti: Dobrota je u modi od 14. do 22. jula!

 

Nećete doživeti lični potop ako ne budete uvek prvi i najbolji. Naučite da ne morate uvek biti u pravu. Emocija koja će najbolje obnoviti vašu dušu je ljubav. Kad osetite da vas poštuju i vole, zračite toplinom, velikodušni ste i optimistični. Tada će čiste vode vašeg bića nadahnuti hrabrost, samosvest i kreativnost, iz čega izvire vaš autoritet.

 

makonda-tracker