U skladu sa horoskopskim znakom

Ubacite novčić u astro fontanu želja: Ovako vi volite, a ovako ćete ojačati ljubav!

0
Svaki put kad ubacimo novčić u fontanu želja, i ne znajući ponavljamo ovaj drevni običaj. U katoličkom obredu krštenja voda čisti od izvornoga greha, nekoliko kapi svete vode donosi blagoslov, a misno vino simbolična je krv spasitelja obnavljajućih moći.

 

BIK, DEVICA I JARAC

 

foto: Profimedia

Široke reke osećanja

 

U vašem unutrašnjem svetu teku mirne i pouzdane vode širokih reka. Retko rasipate svoja osećanja i uvek ih usmeravate prema stvarnom cilju.

Stvaralačke energije iskoristićete kako biste svoj svet učinili plodnim, lepim i sigurnim.

 

Stabilne veze u kojima su osećanja jednostavna i čisti pomažu vam da stvorite sigurnost i na fizičkom aspektu. Niste skloni emotivnim ispadima, plimni talas vaših razornih emocija akumulira se dugo i može se predvideti.

 

Pročišćavanje navika

 

U potrebi za stvaranjem sigurnosti možete postati nepopustljivi, bezosećajni i škrti. Rutina štiti, ali ne vodi napred pa sa sebe trebate isprati krute navike.

Ne gradite brane na moćnim rekama svojih osećanja. Kad sve što vam je dragoceno pustite, ono će se vratiti u još većoj meri.

 

Vatrena energija Sunca i Marsa od 15 do 17. jula 2016. godine: Da li ste spremni za ljubav i romantiku? Da, uvek!

 

Naučite se darežljivosti, otvorite se novim iskustvima. Bićete popustljiviji kad naučite više poštovati druge. Vaša sigurnost time neće biti ugrožena. To su za vas obnavljajuća iskustva koja vam pomažu da stvarate i održavate sklad, lepotu i sigurnost.

 

makonda-tracker