ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Kratak VIKEND HOROSKOP od 4. do 5. maja: Pred Vagama je EMOTIVNI TOBOGAN, a ko ne treba da zatvara vrata NOVIM ŠANSAMA?

0

Da biste napravili mesta za dobre stvari koje vam se spremaju u budućnosti, važno je da se rešite nereda iz sadašnjosti.

Vikend horoskop za svih 12 znakova Zodijaka
Vikend horoskop za svih 12 znakova Zodijaka foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Vaga

 

Ovaj vikend će biti emocionalni tobogan, Vaga. Pobrinite se da kanali komunikacije budu otvoreni sa svojim voljenima, tako da ima malo prostora za nesporazume. Odložite bilo kakvo donošenje važnih odluka za kasnije jer biste mogli na kraju donositi nepromišljene odluke vođene emocijama.

 

Škorpija

 

Energija vikenda je nepredvidiva i nestalna. Pripremite se jer stvari mogu eskalirati od nule do hiljadu bez upozorenja. Ovo nije vreme za ulazak u dugoročne obaveze ili velike finansijske investicije.

Strelac

 

Promena je na planu za vas ovog vikenda i morate dati sve od sebe da joj se prilagodite, kako ne biste želeli da budete ostavljeni. Verujte svojim instinktima koji će vam pomoći da se krećete ovim lukavim neistraženim putem i ne oklevajte da se oslonite na svoj sistem podrške za smernice ako je potrebno.

 

Jarac

 

Vreme je da se prepustite strastima. Vikend vas poziva da se opustite dok se vaš um i telo puni da biste podneli ono što sledi. Imali ste teških nekoliko nedelja i morate iskoristiti svaku priliku da se prepustite brizi o sebi.

Vodolije

 

Budite prisutni, emocionalno i fizički, za ljude do kojih vam je stalo ovog vikenda. Dajte im do znanja da ste tu da ih podržite kroz šta god prolaze. Vaša empatična strana će im pomoći da pronađu svoj put u teškim vremenima.

 

Riba

 

Ako ste se poslednjih nekoliko dana osećali nesigurno i dezorijentisani, ovaj vikend će doneti nešto preko potrebne jasnoće. Držite svoj um i uši otvorenim za mogućnosti koje bi mogle biti prikrivene.

 

Bonus video:

Retro Venera vraća stare ljubavi

 

makonda-tracker