Za novembar 2017. godine

Ciganske karte ne greše: Buran period je pred nama

0

Lopov - Istina - Nada, ovo su lepe karte za zauzete Device. One mogu u odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom uneti više nežnosti, romantike, senzualnosti...

 

Rakovi, Lavovi, Device...

foto: Profimedia

RAK


LJUBAV – NESREĆA - PUTOVANJE


Ljubav


Velika mogućnost za trudnoću je naglašena zauzetim Rakovima. Planirali ili ne planirali, sve je otvoreno da do toga dođe. Takođe, u ovom mesecu ćete vi i partner imati naglašeno povećanje strasti, što može povremeno aktivirati i ljubomoru i posesivnost, ali ćete uspešno izlaziti sa time na kraj. Posvetite se odnosu sa voljenom osobom, jer on može tokom novembra bukvalno procvetati. Što se slobodnih Rakova tiče, velika emocija i strast se mogu probuditi prema nekom već u prvom delu novembra. Itekako su vam otvorene šanse da uđete u jednu jaku ljubavnu priču. Bićete više nego zadovoljni dešavanjima.

Posao


Pred Rakovima je uspešan poslovni mesec, ali računajte da ćete morati poprilično truda i energije da uložite u poslovnu svakodnevicu. Očekuje vas veliki broj obaveza, iznenadni preokreti i rešavanje problema u hodu. Jako vam je naglašeno sve što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa državnim i javnim ustanovama. Takođe, talenti, hobi i kreativnost vam mogu doneti neočekivano dobru zaradu. Baš što se tih finansija tiče, iako će troškovi sredinom meseca biti povećani, bićete zadovoljni postignutim.

Zdravlje


Najveći problem po pitanju zdravlja kod mlađih Rakova se vezuje za prehlade i virusne infekcije. Stariji pripadnici znaka bi trebalo da obrate pažnju na pritisak.


LAV


VERNOST – UDOVICA - PORUKA


Ljubav


Ukoliko ste nezadovoljni kvalitetom odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom, a verujem da velika većina vas jeste, u trećoj dekadi novembra postoje šanse za popravljanje vaše komunikacije, ali i za jednu življu i rasterećeniju atmosferu. Vi ste pomalo smoreni, potrebno vam je više "akcije", dešavanja, lepih trenutaka i opuštenosti sa zajedničkim prijateljima. I to će doći na dnevni red, ubrzo ćete biti bolje volje. Slobodni Lavovi će se okružiti bliskim prijateljima i sa njima provoditi svoje vreme, postati statični i nezainteresovani za bilo kakve društvene aktivnosti. Kraj meseca donosi pozitivne promene.


Posao


Čekate neke promene i već pomalo odustajete od svega, jer vam se čini da se ništa pozitivno i podsticajno ne dešava u poslovnom segmentu. Možda očekujete previše, a moguće je i da ste se nadali da će sve ovo ići mnogo brže. No, vašem čekanju je tokom novembra zaista kraj, jer poslednja dekada meseca aktivira sve ono oko čega ste se angažovali u proteklom periodu. Odličan je momenat za dogovore, za promenu radnog mesta, za dobijanje novih projekata, čak i za nezaposlene.


Naporne su i nisu spremne na kompromis: Žene u ovim horoskopskim znacima najteže je voleti

 

Zdravlje


Stariji mogu imati pad imuniteta i aktiviranje hroničnih tegoba, naročito u prvom delu meseca. Ostatak novembra je povoljniji u zdravstvenom segmentu.


DEVICA


LOPOV – ISTINA - NADA

Ljubav


Ovo su lepe karte za zauzete Device, jer mogu u odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom uneti više nežnosti, romantike, senzualnosti. Ipak, za neke od vas upozorenje – ova kombinacija karata može ukazati i na pojavu naklonosti prema jednoj osobi koja nije u vašoj blizini, ali sa kojom imate povremene tajne susrete. Vodite računa da ovim ne uprskate odnos u kojem ste. Slobodne Device očekuje zaljubljivanje, ali i preporuka da realnim očima sagledaju osobu koja im se dopada. Nemojte je idealizovati, jer i sami znate da velika idealizacija može dovesti i do velikog razočaranja.


Posao

 

Ako radite sa inostranstvom, ako radite sa lekovima, alkoholom, cigaretama, ako vaš posao zahteva kreativnost, ideje i inovativnost – novembar mesec će vam doneti prosperitet i uspeh. Ukoliko niste u ovim delatnostima, slobodno računajte da ćete ovaj period bukvalno prespavati. Slaba organizacija, mnogo planova, ali mala realizacija i konkretni rezultati. Moguće je da ćete na kraju meseca shvatiti da ništa konkretno niste uspeli da uradite i da ste se samo vrteli u krug. Finansije – ništa naročito.


Zdravlje


Statičnost, umor, bezvoljnost, smanjen priliv energije. Starijim Devicama i pad imuniteta. Mlađi pripadnici znaka mogu imati problem i sa zubima.


Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker