astro

Svaki horoskopski znak ima svoju duhovnu životinju: Otkrijte koja misterija čuči u vama (FOTO)

0

Svaki horoskopski znak ima svoju specifičnu energiju koja se prikazuje i kroz simbol znaka. 

 

foto: Profimedia

5. Lav - vuk

 

Njega u tarotu predstavlja karta snage, koja objedinjuje fizičku, mentalnu i emotivnu snagu. Prikladna alternativna životinja, poznata u prirodi po ovim karakteristikama je vuk. On je jak, stabilan i moćan protivnik, isto kao i kralj životinja - lav. Vukovi su društvena bića s velikim poštovanjem prema vođama, alfama svog čopora. U stalnom su pokretu i dobro su upoznati sa svime što ih okružuje.

 

6. Devica - rakun

 

Znak Device je u tarotu prikazan kartom pustinjaka. Ova karta upozorava da u životu treba da se opustite, usporite i fokusirate na ono što je bitno. Rakun je alternativa znaku Device, budući da je jako znatiželjna i inteligentna životinja. Fokusirani su na svoj cilj i jako zaposleni kako bi ga ostvarili. Iako rakuni imaju upitne prehrambene navike, njihovo čišćenje i pažnja koju usmeravaju na pranje ruku i krzna i te kako se može poistovetiti sa Devičinom opsednutošću čistoćom i urednošću.


Bahati, zločesti i ljubomorni: Ovo su najpokvareniji znaci horoskopa (FOTO)

 

7. Vaga - vidra

 

Znak Vage u tarotu je prikazan kartom pravde, koja je na stalnoj vagi između želja i potreba, stavljajući sa strane svoje lične stavove, kako bi na kraju došla do pravednog rešenja. Alternativna duhovna životinja je vidra, koja žrtvuje samu sebe kako bi spasila svoje potomstvo. Povezanost između vidre i Vage je i u činjenici da je ona presudna za održavanje određenih eko-sistema, u kojima njene brane osiguravaju balans u prirodi.

 

8. Škorpija - mačka

 

Škorpiju u tarotu predstavlja karta smrti ili transformacije, čija snaga leži u sposobnosti menjanja u skladu s potrebama. Alternativna životinja Škorpiji je mačka, budući da su mačke i te kako poznate po svojoj promenljivoj ćudi. One mogu biti zagonetne, nezainteresovane, intenzivne, ali nikad ne zaboravljaju ljubaznost ili uvredu koju su doživele. Mačke ne doživljavaju previše druga bića do trenutka dok ne smatraju da su vas procenile i da ste vredni njihovog vremena. Isto kao i kod Škorpije - energije su im savršeno usklađene.

 

9. Strelac - papagaj

 

Predstavnik Strelca u tarotu je karta umerenosti. Strelčevi se lako prilagođavaju novim životnim uslovima i nekako uvek uspeju da pronađu izlaz iz teških situacija. Izvrsna alternativna duhovna životinja je papagaj, životinja jako šarmantna i poznata po svojoj lukavosti. Sposobna je da se prilagodi raznim životnim uslovima i okolini. To se nadovezuje i na potrebu Strelca za stalnim pokretom i slobodom.

 

Nastavak horoskopa na sledećoj strani...

makonda-tracker