modni kameleon

2 DANA, 7 KOMBINACIJA: Kraljica Leticija još jednom pokazala zbog čega čak i Kejt Midlton može (i mora) da uči od nje

11

Španski kralj Felipe (51) i njegova supruga Leticija (46) boravili su u Južnoj Koreji, gde je šarmantna kraljica još jednom pokazala svoj raskošni dar za modu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su prošle sedmice boravili u Tokiju, španski kralj i kraljica uputili su se u Seul, gde su boravili svega dva dana. Par je provodio vreme s predsednikom Mun Jaeom i njegovom suprugom Kim Jung-suk, a pre toga su u Tokiju bili među zvanicama na svečanom ustoličenju japanskog cara Naruhita.

 

Iako je ova azijska turneja bila kratka, kraljica Leticija s lakoćom je još jednom svima zadala modnu lekciju!

 

 

U Carskoj palati u Tokiju, gde je par prisustvovao banketu u čast ustoličenju cara Naruhita, Leticija nam je pružila retku priliku da je vidimo s tijarom na glavi. Ona je ponela je roze haljinu očigledno inspirisanu japanskom kulturom i tradicijom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Nešto pre toga, lepa kraljica izgledala je veoma smelo u raznobojnoj haljini s floralnim motivima koju još zanimljivijom čini zeleni pojas, koji je kombinovala s pismo-tašnom puder-roze boje, koju je uskladila s aksesoarom za kosu.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kada su kralj Felipe i njegova izabranica sledeti u Seul, ona je iz aviona izašla u beloj haljini koja prati liniju njenog tela, krasi je pojas sa velikom šnalom i jedva primetan šlic. Uz to, španska kraljica ogrnula se crnim blejzerom, što je opravdalo crne salonke.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Na zvaničnom prijemu kod južnokorejskog predsednika kraljica Leticija pojavila se u haljini midi dužine interesantnog printa kojim dominiraju plavi i tamnozeleni tonovi.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

U društvu premijera ove zemlje i njegove supruge, kralj Felipe i kraljica Leticija uputili su se potom u prostorije čuvene kompanije Kotra, gde je čuvena lepotica izgledala spektakularno u elegantnom poslovnom stilu. Ona je, naime, odabrala laganu bluzu bele boje, koju je kombinovala sa crvenom kožnom suknjom pencil kroja.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Na svečanoj večeri priređenoj u čast gostima iz Španije, kraljica se pojavila u interesantnoj toaleti kojom dominira vez u obliku cvetova, a posebno je zanimljiv detalj koji teško da ćemo videti na pripadnicima britanske kraljevske porodice — providna tkanina koja prekriva ramena.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Na jednom od sastanaka kojima je par prisustvovao, kraljica je ponela crnu haljinu maksi dužine koju krasi jednostavan, ali veoma zanimljiv dezen, a čitavu kombinaciju učinila je interesantnijom uz malu pomoć crvenih salonki!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Koja vam se od ovih kombinacija najviše dopala?

 

 

makonda-tracker