veličanstvena

Ni manje zvezde to sebi ne bi dozvolile: Kraljica Leticija suknjom starom 13 godina očarala modne kritičare (FOTO)

0

Nakon što smo je videli u komadima koje gotovo svaka žena može da priušti, španska kraljica još jednom je pokazala zbog čega je jedna od omiljenih plemkinja.

foto: REUTERS/Pierre-Philippe Marcou/Pool
foto: REUTERS/Pierre-Philippe Marcou/Pool

 

Španski kralj Felipe i njegova supruga ugostili su izraelskog predsednika Reuvena Rivlina, a španska kraljica još jednom je bila zvezda večeri!

 

Kraljica Leticija zadala modni izazov svim plemkinjama: U haljini od 6.000 dinara izgleda kao milion dolara (FOTO)

 

Jedan od razloga za to je prelepa suknja sirena kroja koju potpisuje španski dizajner Lorenco Kaprila, koju je kraljica Leticija kombinovala sa crnim topom istog kreatora. Budući da je u pitanju tako važan susret, iz njene odevne kombinacije nije izostala veličanstvena tijara nazvana Mellerio Floral, a ovo je bila prilika da kraljica ponese i svoj najbolji nakit, pa ju je kombinovala s dijamantskim narukvicama i skupocenim minđušama.

 

1 / 8 Foto: EPA/MARISCAL

 

Međutim, ovo nije prvi put da se kraljica Leticija pojavila u ovoj suknji - nosila ju je još 2004. godine, kada je sa suprugom Felipeom bila u službenoj poseti Njujorku!

 

Niko nije ni primetio Kejt Midlton: 5 kombinacija kojima je kraljica Leticija bacila Veliku Britaniju na kolena (FOTO)

 

Dakle, Leticija nam je ponovo dala važnu modnu lekciju: da bismo izgledali kao milion dolara, nije neophodno da žurimo u šoping - dovoljno je da imamo očuvane i efektne komade!

 

makonda-tracker