da li ste znali?

IMATE TEGOBE SA POTENCIJOM? Rešite problem na ovaj prirodan način i ostavite neuspehe u krevetu iza sebe!

0

Šta je uzrokovalo ove zabrinjavajuće brojke? Moderan način života – prepun stresa i neizvesnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Srbiji, pokazale su statistike, svaki peti muškarac ima problem sa seksualnim funkcionisanjem i među njima je sve više mladih.

 

Šta je uzrokovalo ove zabrinjavajuće brojke? Moderan način života – prepun stresa i neizvesnosti. Posao, dodatne svakodnevne obaveze, sve lošija materijalna situacija najčešći su izvor stresa kod muškaraca. Pod tom količinom stresa osoba postaje preopterećena, odustna, dekoncentrisana, zabrinuta pa su i performanse u krevetu takve: erekcija je slaba, kratko traje, želja za odnosom jenjava iz dana u dan. Ovo stanje naziva se psihološka impotencija.

 

Kada se jednom dogodi neuspeh u krevetu, to može da dovede do straha od novog neuspeha, što dodatno pojačava stres i nervozu, te vodi daljim neuspesima.

 

Osim ličnog nezadovoljstva i straha, slaba potencija može da utiče i na partnerku. Nezadovoljavajuća potencija nateraće vašu partnerku da se pita o tome da li je do nje, da li je prestala da vam bude privlačna, te da li je i dalje voljena. Te misli nekada čak znaju da odvedu i do zaključka da joj niste verni.

 

Ukoliko imate neki od navedenih problema, ne očajavajte, jer mi imamo sjajan i 100% prirodan predlog za vas.

 

Med za potenciju je sredstvo koje mogu da koriste i muškarci i žene. Garantovano je najbolji prirodni preparat koji ima savršeno jak, lep nadražaj i efekat kod jačanja libida, poboljšava erekciju i omogućava da imate duži odnos. Možete da ga poručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

med za potenciju
foto: Promo

 

Ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju, varate se! Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Da vas više ne boli glava zbog seksualnih briga, naručite željeno pakovanje meda i uživajte mnogo više i duže.

 

med za potenciju
foto: Promo

 

Najmanje pakovanje od 43 grama poručite klikom OVDE po ceni od 1.250 rsd, a OVDE pogledajte kompletnu ponudu. Porudžbinu takođe možete izvršiti i pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker