UPORNA JE

Nakon saobraćajke dobila je 30 kilograma viška: Dea Đurđević otkriva uz koji jelovnik je vratila staru liniju

4

Trudila se da ostane disciplinovana i dosledna svoji ciljevima, a u tome su joj pomogli stručnjaci i preskakanje večere.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka Dea Đurđević nakon saobraćajne nezgode koju je doživela februara 2019. godine borila se sa viškom kilograma kako zbog višemesečnog oporavka u krevetu, tako i medikamenata koji su doprineli pojačanom apetitu.

 

Hrabro se izborila sa svim životnim nedaćama, a fizikalne terapije pomogle su joj da se što brže vrati na male ekrane i normalnom načinu života.

 

Đurđevićeva je uspela da izgubi 30 kilograma uz redukovanu ishranu i ukidanje večere. 

 

—  Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim smol veličinu i zadovoljna sam — rekla je za Hit i dodala: 

 

 — Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

 

 

Najbolje rezultate postigla je uz jelovnik koji su joj sastavili profesionalci.

 

— Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje —  rekla je s ponosom Dea i objasnila kako izgleda režim.

 

— Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram.

 

Jedan od ključnih trikova je unositi dnevno najmanje dva litra vode, tako bi se telo najbolje hidriralo, prenosi Informer.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker