NEOBIČNO

Kada ga jednom napravite postaće vaš omiljeni kolač: Napravite duplu sreću (RECPET)

0
Ako ste se poželeli različitih ukusa, obavezno isprobajte ovaj kolač

 

 

Završnica: 

 

Pleh za pečenje kolača sa kopčom obložiti alu. folijom. U njega prvo nasuti masu od bundeve da prekrije dno (debljine oko 1 cm). Preko toga sipati nekoliko velikih kašika mase sa sirom (neravnomerno).

 

Postupak ponavlajti sve dok se ne potroše obe mase. U pećnicu zagrejanu na 170° C staviti pleh sa vodom i tanjir na koji se stavlja pleh sa kolačem da bi bio iznad vode. Peći 60-70 minuta. Kada je kolač pečen isključiti rernu i ostaviti je odškrinutu da se hladi zajedno sa kolačem. Kada se kolač ohladi do sobne temperature staviti ga da se hladi u frižideru najmanje 6 sati.


Idealne uz kafu ili čaj: Napravite sami piškote (RECEPT)

 

Nakon toga, kolač izvaditi iz pleha, skinuti foliju i premazati glazurom od sira i posuti dekorativnim mrvicama. Servirati sa kuglom omiljenog sladoleda.

 

 

 

makonda-tracker