Veganski hit

Za sve zaljubljene, ali i one koji ne žele da priznaju da jesu: Slasni čizkejk sa jagodama

0
Prava ljubav će vam pomoći da prođete kroz najteže trenutke, stojeći uz vas, čvrsto vas držeći za ruku i ne dajući vam da oborite glavu, izgubite snagu ili odustanete...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Razumećete se, bez ijedne reči, onda kad vam se pogledi sretnu, oči će vam pokazati kako se oseća, a njeno ćutanje će više govoriti od hiljadu reči. Prava ljubav će uvek biti tu, spremna da ćuti kada je potrebno, ali i da viče, peva, skače od sreće kada za to dodje trenutak.

 

Da, prava ljubav postoji i nemojte dozvoliti da vas ubede u suprotno. Ona će doći kada se najmanje budete nadali i odmah ćete znati da je to ona. Bez igrica, zavaravanja, laganja i bespotrebnog komplikovanja. Biće čista, iskrena i posebna, spremna da vam se kompletno preda i pokloni vam ono najčistije što ima, svoje srce.

 

Već vam je jasno da spadam u romantične duše, one koje su oduvek verovale u ljubav kao najjaču silu koja nas pokreće ili zaustavlja, daje krila ili obara na zemlju. Čvrsto verujem da je moguće imati iskren odnos pun razumevanja, da ljubav vremenom ne nestaje već se ojačava i da, ukoliko počnete da sumnjate u nju, nikada nije ni bila prava.

 

S druge strane gnušam se ljubavi iz koristi, ljubavi iz kompromisa, pronalaženja partnera jer neko od vas to očekuje... Niko nema prava da od vas nešto očekuje i zahteva, a posebno nema prava da se meša u vaš život. Niko i nikada. Zapamtite to.

 

Nezaboravna štrudla sa džemom PO IZBORU

 

Pred Dan zaljubljenih počinju da nas sa svih strana bombarduju idejama za poklone, po staklima izloga već su polepljena mala crvena i roze srca, a prodavci cveća i bombonjera se unapred raduju ovom danu. Ukoliko zažmurimo na nameru marketinških eksperata da ogromne kompanije tog dana zarade milione, sama ideja da se voljenom biću tog dana ukaže posebna pažnja nije loša, iako ostajem pobornik toga da se pažnja i ljubav moraju pokazivati svakog dana.

 

Dakle, ukoliko zanemarimo sav novac koji se vrti oko Dana zaljubljenih i skoncentrišemo se samo na ideju, tj. da voljenu osobu učinimo srećnom, onda pristajem da tog dana učinim nešto lepo i posebno, nešto što će mu izmamiti osmeh na lice.

 

Pre nekoliko dana napravila sam tortu sa čokoladom i jagodom koju smo toliko brzo pojeli da nisam ni stigla da je slikam, pa sam odlučila da za Dan zaljubljenih napravim nešto slično, samo stavljajući jači naglasak na roze boju i poneko srce kako bi bila potpuno u duhu ovog dana.

 

Recept vas čeka na sledećoj strani teksta...

 

( Izvor: Mysweetmundo.com, Jovana Kostić )
makonda-tracker