prava čarolija

Najlepše cimet kocke gotove su za 10 minuta & toliko su kremaste da miluju sva čula – prave se bez rerne i od 3 sastojka

0

Brzo, jednostavno i preukusno – nećete verovati koliko lako se spremaju!

Najlepše cimet kocke
Najlepše cimet kockefoto: Youtube / Printscreen

Ako tražite brz i jednostavan dezert koji će oduševiti sve ljubitelje slatkiša, ove kremaste kocke od keksa sa osvežavajućom limun kremom su savršen izbor.

 

Potrebna su vam samo tri sastojka i 10 minuta vremena za pripremu, a rezultat je prava poslastica koja osvaja na prvi zalogaj.


Kombinacija hrskavog keksa i lagane limun kreme čini ove kocke idealnim dezertom za svaku priliku.

 

Sastojci:

 

Priprema:

  1. U jednu posudu sipajte kondenzovano mleko i nacedite limunov sok bez pulpe. Izmiksujte mikserom dok se ne zgusne, pa neka odstoji 5 minuta.
  2. Na dno pleha/posude za kolač stavite plastičnu foliju, pa preko nje pospite malo dobijene kreme mestimično. Zatim preko složite red keksa sa cimetom. Zatim prelijte debljim slojem kreme od limuna.
  3. Dodajte još jedan red keksa, pa zatim krema, pa ponovo red keksa i prelijte ostatkom kreme. Ubacite u frižider dok se dobro ne stisne.
  4. Pospite odozgo mlevenim keksom i uživajte. Prijatno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dezert iz najluđih snova!

 

 

 

 

makonda-tracker