Sezona slava nam se približava, a mnogima je predjelo jedno od najvažnijih delova trpeze.
Hladna predjela su skoro neizostavni deo trpeze, naročito slavske, a kad dođe sezona slava, uglavnom je svima stalo da imaju najbolje dekorisan sto, koji će istovremeno biti i ukusan.
Sve što vam je potrebno za crveni dijamant je mnogo manje od onoga kako mu ime zvuči, a vaše predjelo će biti ubedljivo najbolje.
Sastojci:
- 3 paradajza
- 3 kašike majoneza
- 3 kašike pavlake
- 1 glavica crnoga luka
- 100 g šampinjona
- po ukusu so
Za ukrašavanje:
- 1 stručak ruzmarina
Priprema:
Izvrtite paradajz, pa zatim iseckajte luk i propržite ga na malo majoneza, pa dodajte i smesu iz izvrćenog paradajza. Posolite, dodajte seckane šampinjone, pavlaku i sve to malo propržite. Fil ohladite i dodajte majonez, pa time punite paradajz i dodajte ruzmarin po ukusu.
( Glossy )