icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

isprobajte!

SUPERZDRAV doručak spreman za SAMO 15 minuta: Recept za kajganu sa lukom poželećete svakog jutra na STOLU

Podeli:

Ako poželite brzu i ukusnu hranu kada se probudite, onda je ovo odličan način da se zasitite. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

 

Sastojci:

 

  • 4 jaja
  • pola glavice crnog luka
  • pola praziluka
  • 100 g svežih šampinjona
  • so
  • biber
  • 3 kašike maslinovog ulja

 

 

Priprema: 

 

Najpre iseckajte luk i prazilulk, a nakon toga zagrejte tiganj. Nakon toga dodajte ulje i vreme je da propržite luk i praziluk. Nakon toga dodajte pola šoljice vode kako bi se prodinstali sastojci. Vreme je da dodate sitno seckane šampinjone. Potrebno je da nekoliko minuta i njih prodinstate kako bi pustili vodu. 

 

Nakon toga razbiti jaja i potrebno je da neprestano mešate kako bi se jaja lepo ispržila. 

 

Na kraju je vreme da servirate jaja uz integralni hleb.

 

Prijatno!

 

 

Inicijalizacija u toku...