mmm

Punjena, preukusna i TOPE SE U USTIMA: Najbrži i najjednostavniji recept koji se pravi od USKRŠNJIH JAJA

0

Ukoliko ne znate kako da iskoristite jaja posle najradosnijeg praznika onda ste na pravom mestu. 

foto: Printscreen/ YouTube Akis Petretzikis
foto: Printscreen/ YouTube Akis Petretzikis

Sastojci: 

 

  • 6 kuvanih jaja (možete i više)
  • 1 tunjevina
  • pola limuna
  • kašika senfa
  • kašika majoneza

 

 

Pripema: 

 

Prvo šta je potrebno jeste da ukuvate jaja. Zatim da ih podelite na pola i izvadite žumance. 

 

Nakon toga sva žumanca izgnječite u dodajte u njih tunjevinu, limun, senf i majonez. 

 

Sve lepo izmešajte, a nakon toga uz pomoć šprica nafilujte unutrašnjost jaja. 

 

Prijatno!

 

 

makonda-tracker