icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

brzo i jednostavno

Jedan sastojak menja ukus: Kajgana s lukom ispuniće vaš dom savršenim mirisom

Podeli:

Ako vam je potrebno da za kratko vreme pripremite doručak, a da u isto vreme bude ukusan, onda je ovaj nov način pripreme kajgane pravi izbor za vas. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Neće vam trebati više od petnaest minuta da pripremite lagan, a jednostavan doručak koji će vam posle prve priprema postati omiljeni. 

 

Sastojci:

 

  • 3 jaja
  • glavica crnog luka
  • maslinovo ulje
  • kari 
  • mešavina začina
  • malo kurkume

 

 

Priprema:

 

Sitno iseckati luk kako bi se kasnije dobro sjedinio sa jajima. Zatim u tiganj zagrejati maslinovo ulje i izručiti luk. Propržiti ga dok ne porumeni, a nakon toga dodati malo vode. 

 

Kada voda ispari vreme je da razbijete jaja i brzo ih izmešate. Pred kraj prženja dodati mešavinu začina, malo karija i kurkume, posoliti i vaše jelo je spremno. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...