icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

da li ste probali?

NIKAD VAM NE BI PALO NA PAMET DA TO STAVITE: Kajgana, omlet ili jaje na oko biće još UKUSNIJI ako stavite OVAJ SASTOJAK!

Podeli:

Zanimljiv i neobičan sastojak učiniće vaš doručak hrskavim...

foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Ukoliko volite da za doručak jedete jaja, kažu da će uz jedan sastojak ona biti još ukusnija! Naime, u pitanju je - čips!

 

Mada bi retko kome palo na pamet da u kajganu, omlet ili jaje na oko stavi čips, ovaj sastojak zapravo odgovara svakoj vrsti jaja - obrok će biti još ukusniji i hrskaviji.

 

Šakom uzmite čips i usitnite ga, pa pomešajte sa kajganom, ili napravite jaje na oko na čipsu u tiganju.

 

Možete kombinovati i čips sa različitim ukusima - sa pavlakom, sirom...

Opciono, dodajte slaninu, povrće, šta inače stavljate... I najukusniji doručak je pred vama!

 

 

Inicijalizacija u toku...