mekano kao pamuk

SOČNE, BRZE, NESTVARNOG UKUSA: Ove pileće faširane šnicle pravićete jednom nedeljno (RECEPT)

0

Ukoliko volite pileće meso, ovakav ručak sigurno će vam se dopasti

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 200g pilećeg mlevenog mesa
  • 2 kašike prezli
  • 2 kašike majoneza (posni)
  • 1 manji luk
  • 1 kašika svežeg peršuna
  • so, biber i začini po ukusu

 

Priprema

 

U posudi pomešajte mlevenu piletinu, prezle, majonez, sitno iseckan luk i peršun, i začinite po ukusu, piše Stvar ukusa. Rukama pomešajte sve sastojke dok se fino ne sjedine.

 

Meso formirajte u željeni oblik i pecite na srednjoj temperaturi sa obe strane, dok ne porumene.

 

Ukoliko želite da ih spremite u rerni, pecite ih na obloženom plehu na 200c oko 20 minuta.

 

 

makonda-tracker