icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

pravićete ga samo ovako

NE TREBA VAM NI RERNA, NI PREVIŠE VREMENA! Najslasnije i najhrskavije pile pečeno — u tiganju (RECEPT)

Iznenadiće vas koliko je jednostavno i ukusno

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 1 malo pile
  • so
  • biber
  • 2 kašike ulja

 

Priprema


Pile raseći po sredini prsne kosti i otvoriti u obliku leptira. Namazati uljem, pobiberiti, posoliti i staviti na tiganj.


Zapeći sa svake strane po dva minuta i pokriti teškim poklopcem. Na poklopac možete staviti nešto što će snažno pritisnuti pile tokom pečenja.


Peći 40 minuta, zavisno od veličine pileta, dok ne postane potpuno hrskavo.
Tokom pečenja, okretati pile svakih 10-ak minuta.