icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

zdravlje u tanjiru

OVAKO GA JOŠ NISTE SPREMALI, A IZVRSTAN JE! Izdašan grašak s mlevenim mesom je ručak za pamćenje (RECEPT)

Podeli:

Ovaj jednostavan recept poslužiće za velike porodice ili kada planirate ručak za goste, a možete biti sigurni da će vas dugi držati sitima!

foto: Bakina kuhinja
foto: Bakina kuhinja

Sastojci:

 

  • 500 grama graška
  • 1 šargarepa
  • 1 glavica crnog luka
  • 300 grama mlevenog mesa
  • 1 manji krompir
  • 50 ml ulja
  • malo mlevene začinske paprike
  • soli, bibera
  • peršunov list


Priprema

Iseckati luk i šargarepu na krugove, pa propržiti, dodati mleveno meso i malo izdinastati.

Dodati grašak i krompir sečen na kockice. Sipati vodu da ogrezne, pa kuvati tiho da se skuvati i da voda uvri.


Dodati mlevenu papriku, so, biber i na kraju seckan peršunov list.

 

Prijatno!

 

 

Inicijalizacija u toku...