icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

PODVARAK SE GODINAMA SPREMA ZA BOŽIĆ: Uz ovaj starinski recept obogatite prazničnu trpezu!

Podeli:

Veoma lako će ga napraviti i početnici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

kiseli kupus

crni luk

beli luk

lovorov list

biber u zrnu

meso

slanina

 

Priprema:

 

Prodinstati meso po želji (piletina, ćuretina, svinejtina, šnicle). Prodinstati i slaninu sa crnim i belim lukom, te dodati sitno seckani kiseli kupus - ribanac. Dodati 2-3 lista lovora, biber, pa poređati meso i staviti u rernu da se peče. Peći sat vremena na 180 stepeni.


 

kuhinja, kupus
foto: Profimedia

 

 

Inicijalizacija u toku...