Veoma se brzo pravi bez uključivanje rerne
Potrebno je:
1 veće pakovanje (210 g) piškota
600 g krem šlaga
600 ml kisele vode
1 čaša (180 ml) kisele pavlake
300 g mlevenog plazma keksa
500 g malina
250 ml mleka
1 kašika šećera
voće po želji
Priprema:
Umutiti 600 g krem šlaga sa 600 ml kisele vode. Dodati 1 čašu kisele pavlake i sjediniti sa šlagom. Ovu smesu podeliti na dva dela. U jedan deo dodati 300 g mlevenog plazma keksa.
Piškote natopiti u hladno mleko i poređati na plato. Zatim piškote premazati filom sa plazmom. Preko poređati maline (mogu se koristiti sveže ili iz zamrzivača). Preko malina posuti 1 punu kašiku šećera, a onda naneti drugu polovinu fila. Tortu pre služenja dobro ohladiti u frižideru i ukrasiti šlagom i voćem.