Prepoznatljivi ukus i mnogo čokolade, garantuje dobar ukus i užitak.
![foto: Profimedia](/data/images/2017/02/01/21/152235_profimedia0012603550_ff.jpg?ver=1548942988)
Sastojci:
500 g Petit Ber keksa
500 ml mleka
1 puding od čokolade
250 g margarina
130 g šećera u prahu
150 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Skuvati puding u mleku, pa mu, dok je vreo, dodati izlomljenu čokoladu. Mešati dok se sasvim ne rastopi i ostaviti da se ohladi.
Margarin i šećer u prahu dobro umutiti mikserom i u to dodati ohlađen puding.
Keks natapati u mleku i slagati u poslužavnik.
Premazati keks filom od pudinga i čokolade i ponavljati postupak dok se ne iskoriste svi sastojci.
Preostalim filom dekorisati tortu, ukrasiti je narendanom čokoladom i ostaviti da se ohladi.
![](/data/images/2016/04/03/16/125246_shutterstock-86673166_ff.jpg?ver=1548943432)
( Glossy.rs/Recepti.rs )