rapsodija zadovoljstva

Ne peče se i brzo se priprema: Torta Beli anđeo osvaja svačije čulo ukusa! (RECEPT)

0

Na ukus ovog deserta niko neće ostati imun. naprosto se topi u ustima

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pripremite sa zadovoljstvom tortu Beli anđeo, jer ona ukusom osvaja zahvaljujući svom sastavu i kremastoj teksturi.

 

Sastojci

 

1,300 ml mleka

300 g bele čokolade

300 g krem šlaga

1 pakovanje kora za rozen tortu

3 pudinga od vanile

1 margarin 250g

3-4 kašike šećera

400 ml kisele vode

bele mrvice za dekoraciju

 

Priprema

 

1. Mleko staviti da prokuva, dodati belu čokoladu i 3 pudinga.

2. Ohladiti i umutiti mikserom margarin.

3. Posebno umutiti šlag sa kiselom vodom.

4. Namazati koru prvo kremom, pa šlagom i tako dok ne potrošimo sve kore.Na kraju celu tortu premazati šlagom. Ostaviti da odstoji u frižideru. Najbolje je konzumirati sutradan.

 

Pogledajte detalje pripreme u video klipu OVDE.

 

 

makonda-tracker