Na ukus ovog deserta niko neće ostati imun. naprosto se topi u ustima
Pripremite sa zadovoljstvom tortu Beli anđeo, jer ona ukusom osvaja zahvaljujući svom sastavu i kremastoj teksturi.
Sastojci
1,300 ml mleka
300 g bele čokolade
300 g krem šlaga
1 pakovanje kora za rozen tortu
3 pudinga od vanile
1 margarin 250g
3-4 kašike šećera
400 ml kisele vode
bele mrvice za dekoraciju
Priprema
1. Mleko staviti da prokuva, dodati belu čokoladu i 3 pudinga.
2. Ohladiti i umutiti mikserom margarin.
3. Posebno umutiti šlag sa kiselom vodom.
4. Namazati koru prvo kremom, pa šlagom i tako dok ne potrošimo sve kore.Na kraju celu tortu premazati šlagom. Ostaviti da odstoji u frižideru. Najbolje je konzumirati sutradan.
Pogledajte detalje pripreme u video klipu OVDE.