Četiri salate koje ćete obožavati a tako lako se prave.
U svakoj kući nakon Vaskrsa ostane dosta kuvanih jaja, a domaćice traže rešenje kako da ih iskoriste. Predstavljamo vam četiri salate sa kuvanim jajima koja se lako prave a obožavaćete ih.
Nica salata
Potrebno je:
- 1 kuvano jaje
- 1 paradajz
- 1 krastavac
- 1 paprika
- konzerva tunjevine
- par crnih maslinki
- 1 crni luk
- glavica zelene salate
- malo maslinovog ulja
- limunov sok
- so, biber
Ona mora da se nađe na vašoj trpezi za praznike: Napavite staru uskršnju pogaču (RECEPT)
Priprema:
Jaje i paradajz isecite na kriške, krastavac na kockice, papriku na tračice, a luk na kolutove. Zelenu salatu iscepkajte na male listove. Pomešajte svo povrće, začinite maslinovim uljem, limunovim sokom, solju i biberom i dodajte maslinke.
Nastavak na sledećoj strani...