Najukusnija i najčokoladnija torta.
Sastojci: 300g čokolade za kuvanje, 100g putera, 75g kakaa, 20g kafe, 4 jaja, 200g šećera, 1 kašika brašna
Uputstvo: Namrvite čokoladu i istopite je zajedno s puterom na slaboj ringli. Nakon što se istopi i homogenizuje promešajte s kakaom i kafom. Ostavite smesu da se ohladi sa strane i za to vreme veoma dobro umutite jaja sa šećerom i brašnom.
Najukusniji zalogaji koji se tope u ustima: Napravite čokoladne indijanere (RECEPT)
Sipajte smesu od jaja u čokoladnu i mešajte u ujednačenu smesu. Sipajte smesu u kalup za pečenje sa zidovima koji se odvajaju, a koji ste postavili masnim papriom za pečenje.
Ispecite finučokoladnu tortu u rerni zagrejanoj na 175-180 stepeni oko 15 minuta.Unutrašnjost torte treba da ostane blago tečna, a spolja da ima prijatnu koricu.