Mekan kolač sa ukusom kafe.
Poslastica koja se pravi tako brzo i lako!
Sastojci: 500 g mlevenog posnog keksa, 250 ml skuvane kafe, 250 g šećera u prahu, 100 g kokosovog brašna, 100 g margarina, 200 g žele bombona.
Priprema: U posudi pomešati keks, kokosovo brašno i kafu, pa dodati polovinu pripremljenog šećera u prahu i umesiti smesu.
U posebnoj posudi umutiti ostatak šećera u prahu i margarin.
Na parčetu najlonske folije od smese sa keksom formirati koru. Smesom od margarina i šećera, pa po njemu rasporediti seckane žele bombone.
Slasna poslastica sa austrijskog dvora: Napravite carske palačinke za 10 minuta (RECEPT)
Uviti rolat i ostaviti da se dobro stegne u frižideru.
Napomena: Najbolje je da rolat razvijate na aluminijumskoj ili prijanjajućoj foliji - kasnije ćete ga lakše uviti.