ŠEĆERNI RAJ

Za ozbiljne sladokusce: Kolač od karamele i čokolade istopiće se u trenu (RECEPT)

0

Najukusniji kolač od karamele i čokolade!

foto: Shutterstock

Rastopite puter, pa dodajte brašno, prašak za pecivo, šećer i ovsene pahuljice.

Umesiti testo i podeliti ga na dva dela.

 

Ukus iz bakine kuhinje: Napravite čuvene vanil kiflice (RECEPT)

 

 

Pleh 20x20 cm obložiti papirom za pečenje, a stranice dobro namazati puterom. Rasporediti polovinu testa i poravnati ga. Peći desetak minuta u rerni zagrejanoj na 180°- 200°C.

 

Čokoladu usitnite, pospite preko pečenog testa i pažljivo sve prelijte karamel kremom.Drugu polovinu testa izmrviti i posuti odozgo po karamel kremu.

Peći još 15-20 minuta da kolač dobije zlatno braon boju.

Ohladiti nekoliko sati na sobnoj temperaturi, pa seći na kocke i služiti.

 

Uživajte!

 

makonda-tracker