proverite

Spadate li i vi u devojke kojima se svi dive? 10 znakova koji otkrivaju da ste ALFA ŽENA

0
O alfa muškarcima znamo sve, a malo je poznato da se u ovu kategoriju mogu svrstati i pripadnice nežnijeg pola - jake, sposobne, hrabre i neustrašive pripadnice nežnijeg pola.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uvek u centru pažnje

 

Alfa dame su u centru pažnje čak i kada to ne žele. Njihovo samopouzdanje jednostavno privlači pažnju okoline. One su vođe na poslu, a u društvu su uvek te koje imaju da ispričaju još neku zanimljivu priču koja će sve nasmejati. One uvek nađu neki način da "ukradu" pažnju svih, uglavnom svojim pozitivnim stavom.

 

Priča koja uliva samopouzdanje: Otkrijte zašto je prva fotka dvadesetjednogodišnje devojke u bikiniju osvojila internet (FOTO)

 

Imaju cilj

 

To su žene koje znaju šta hoće i svaki dan imaju jasan cilj šta žele da postignu. Osim toga, alfa žene ne posustaju na prvoj prepreci, one su istrajne u svojim namerama i odlukama bez obzira na to kakve su okolnosti jer znaju da je za ostvarenje želja i ciljeva potreban naporan rad.


Ne plaše se samoće

 

Raskid petogodišnje veze? To je bolno, ali ove dame ne dozvoljavaju da ih ljubavne veze definišu. One znaju da su sposobne da budu srećne i da ispunjavaju svoje snove i onda kada nemaju muškarca u svom životu. Kada su solo, alfa žene će to vreme iskoristiti da sebe maksimalno unaprede - čitanjem knjiga, započinjanjem nečeg novog...

 

makonda-tracker