Zakon privlačnosti

6 jednostavnih koraka: Privucite ljubav o kojoj ste oduvek sanjali!

0
Ukoliko želite da u svoj život privučete autentičnu, pravu ljubav o kojoj ste oduvek sanjali – niste sami.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uz novac, karijeru i samopoštovanje, ljubav je jedan od najčešćih ciljeva koje ljudi žele da ostvare.

 

Ipak, postoje određeni koraci koje možete preduzeti kako biste povećali svoje šanse za privlačenje ljubavi u najkraćem mogućem roku, i to pomoću dobro poznatog Zakona privlačnosti.

 

Predstavljamo vam glavnih šest koraka:

 

Korak 1. Vizualizirajte svoju srodnu dušu

 

Na isti način na koji vizualizirate, na primer, da imate više novca, možete vizualizirati i partnera. Nema potrebe da budete predetaljni (boja kose, stil, omiljena muzika i sl).

U stvari, bolje je ne obraćati previše pažnje na takve detalje, jer biste mogli da shvatite kako stvarate dugu listu karakteristika. Budimo realni, niko nije savršen, a vi zapravo ne pokušavate privući nekoga ko izgleda dobro samo na papiru, već je vaš cilj da privučete ljubav.

Zato nemojte biti previše izbirljivi i više se usredsretidte na pitanja kao što su: Šta bi vam bilo privlačno na partneru? Kako biste se osećali pored njega? Šta biste radili zajedno?

 

Korak 2. Napravite ljubavnu mapu želja

 

Nakon što stvorite jasnu viziju u vašem umu, možda ćete želeti da napravite fizički podsetnik na ono što tražite. Ukoliko ste čitali o Zakonu privlačnosti, verovatno ste već upoznati s idejom stvaranja mape želja. To su kolaži živopisnih slika koje vas podsećaju na ono što želite da manifestujete.

Dakle, pronađite mesto na zidu ili polici gde ćete postaviti slike (ili druge predmete) koje čine da se osećate sve sigurniji da ljubav dolazi u vaš život. Možete iseći slike iz časopisa, koristiti fotografije koje ste snimili, napraviti skicu ili ispisati rečenice koje odražavaju vašu ideju ljubavi.

Postavite ovaj kolaž na istaknuto mesto i pobrinite se da ga pogledate više puta dnevno. Mapa bi trebalo da vam izmami osmeh na lice i učini da se osećate pozitivno svaki put kada je pogledate.

 

Paulo Koelja otkriva: Kako da nađete pravi put u životu?
 

Korak 3. Živite kao da ste zaljubljeni

 

Lakše ćete privući ljubav u svoj život ako živite kao da ste već pronašli tu ljubav. Počnite s malim stvarima, možete kupiti čestitku na kojoj piše “Srećna godišnjica mojoj ljubavi” ili možete kupiti romantični komad nakita koji bi mogao biti pogodan za rođendan.

 

Osim toga, pokušajte da održavate prikladan stav. Smešite se, slušajte romantičnu muziku i neka vas svaki srećan par podseti kako je ljubav već deo vašeg života. Drugi važan aspekt života „kao da se već dogodila ljubav“ uključuje promenu vašeg doma koja će ga učiniti pogodnim za novog partnera kojeg želite privući.

 

Želite da vaš životni prostor bude gostoljubiv i romantičan. Dakle, razmislite gde bi vaš partner mogao provoditi vreme u vašoj kući. Možete kupiti novu stolicu, prilagoditi dekor ili nabaviti nove prekrivače za krevet koji više odgovaraju paru nego samcu.

 

Dok čekate da vam se pojavi ljubav, takođe možete rezervisati jedan deo svog doma za vizualizaciju i druge vežbe. Feng shui savetuje krajnji desni ugao spavaće sobe, to je područje na kojem bi trebalo da provodite većinu svog vremena kada praktikujete tehnike Zakona privlačnosti.

 

Korak 4. Širite ljubav gde god se pojavite

 

Zakon privlačnost uči kako slično privlači slično, stoga ne bi trebalo biti iznenađujuće da osoba koja želi privući ljubav treba biti osoba puna ljubavi! I to ne samo romantične ljubavi koja je ovde važna. Postoje male stvari koje možete učiniti kako biste svakodnevno širili ljubav.

 

Jedan od najboljih primera: jednostavno budite ljubazniji prema nepoznatim osobama. Na primer, možda ćete dati novac nekome ko ga prikuplja za humanitarne svrhe, ponuditi pomoć osobi koja nosi nekakav teški teret ili možete dati iskreni kompliment. Sva ova mala dela šalju ljubav i povećavaju šansu da će vam unviverzum tu ljubav uzvratiti.

 

Kako biste još više podigli ljubavnu vibraciju, razmislite o volontiranju. Budite kreativni i izaberite nešto što vam je bitno. Možete darovati cveće domu za njegu starijih osoba ili naučiti nove veštine (preuzimanje poziva na telefonskoj liniji za krizne situacije). Na taj način ćete magnetično privlačiti isto saosećanje i ljubaznost koju šaljete.

 

Sve ide po planu: 7 znakova da ipak NEMATE o čemu da brinete

 

Korak 5. Oslobodite se potencijalnih blokada

 

Iako već verovatno radite na uklanjanju mentalnih i emocionalnih blokada koje bi mogle stajati između vas i uspešne ljubavi, naš trenutni fokus je na fizičkim koracima koje je potrebno preduzeti. Dakle, razmislite postoje li stvari u vašem okruženju u ulozi fizičkih blokada koje mogu sprečavati novu osobu da se pojavi u vašem životu.

 

To može biti odeća vašeg bivšeg partnera, predmeti koje ne koristite, knjige koje vas ne zanimaju i tako dalje. Ukoliko je neizvedivo odeću vratiti bivšem partneru, razmislite možete li je iskoristiti na drugi način. Na primer, možete je prodati na internetu i donirati novac u dobrotvorne svrhe.

 

Naravno, postoje neki dragoceni predmeti iz prošlosti od kojih je nekad teško odvojiti se. Na primer, fotografije, stara ljubavna pisma i slično. Ako stvarno ne želite da bacite te stvari, možete ublažiti njihov uticaj na vaše trenutne pokušaje manifestacije ljubavi tako što ćete ih spakovati u kutiju koja neće biti na vidljivom mestu kako vas ne bi podsticala na misli o bivšoj vezi.

 

Ovaj pristup će vam pomoći da razmišljate o budućnosti, a ne prošlosti. Međutim, ako ustanovite da ste vezani za pojedine predmete jer još uvek čeznete za bivšom ljubavi, možda bi trebalo da se posvetite radu na sebi na neko vreme, pre nego što zaista budete spremni da prihvatite novu ljubav u svom životu.

 


Korak 6. Pronađite objekat koji ćete povezati s namerom

 

Bilo da je to nešto što ste pronašli kod kuće ili nešto što ćete kupiti, potražite predmet koji će vas trenutno podstaći na misli o idealnom partneru za kojeg znate da dolazi u vaš život. Držite taj predmet uvek sa sobom kao podsetnik na činjenicu da ćete dobiti ljubav koju zaslužujete.


Taj predmet takođe možete držati u rukama tokom procesa kreativne vizualizacije, jer vam može pomoći da održite koncentraciju u svojoj nameri da doživite predivan novi odnos. Svaki put kada vidite predmet, neka vas podseti na vaše poverenje, nadu, ljubav i sreću.

 

makonda-tracker