ovo niste još videli

Živi u luksuznoj vili, ima privatne avione i sopstvenog kuvara: Upoznajte najbogatijeg psa na svetu

0

Bogatstvo koje je nasledio omogućilo mu je da živi "kao bubreg u loju"

GUNTER JE NAJBOGATIJI PAS NA SVETU
GUNTER JE NAJBOGATIJI PAS NA SVETU foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gunter VI, nemački ovčar vredan 400 miliona dolara, poznat je kao najbogatiji pas na svetu. Bogatstvo je dobio 1992. godine kada je grofica Korlota Libenštajn ostavila 80 miliona dolara svom ljubimcu Gunteru III.

 

Pod upravom Mauricija Miana, Gunter IV sada uživa u luksuznom načinu života sa više nekretnina i investicija.

 

Grofica Korlota Libenštajn nije imala dece ili bliskih rođaka, pa je svoje bogatstvo prepustila svom psu Gunteru III.

Kada je Gunter III preminuo, bogatstvo je preneto na njegove potomke. Sada je Gunter VI sada najbogatiji pas na svetu. Ovaj nemački ovčar živi luksuznim životom u Nemačkoj.

 

Ko je bio zadužen za upravljanje novcem?


Možda ste pitali – kako je pas bio zadužen za novac? Dobro pitanje! Trust ima odbor sa ljudskim poverenicima koji su bili zaduženi za novac i takođe bili odgovorni za njegovo ulaganje.

 

Dobro su prošli sa ulaganjem njenog novca, pretvorivši nasledstvo u otprilike 400 miliona dolara. Gunterov novac je uložen u vile širom sveta. Madona je čak prodala Ginteru vilu vrednu 29 miliona dolara.

1 / 7 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gde je Gunter sada?


Izgleda da se Gunterovo nasledstvo isplatilo. On još uvek živi raskošnim životom sa imanjima širom sveta, privatnim jahtama i puno hrane. I ponovo je na naslovnim stranama sa Netfliksovim dokumentarnim serijama o Gunteru i njegovom životu pod nazivom Gunterovi milioni.

 

Iako je Gunterova priča dobila neočekivan preokret, on nas može naučiti o tome kako kućni ljubimci utiču na naš svakodnevni život.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Pas kroz igru skuplja smeće u parku

 

makonda-tracker