verute u sebe

Prolećni rituali za PRIVLAČENJE BOGATSTVA : Izvode se za nekoliko sekundi i ostvaruju želje koje donose blagostanje

0

Proleće je vreme kada svaka energija postaje izuzetno nestabilna. Većina ljudi zbog toga pada u apatiju, dok drugi sprovode prolećne rituale, privlačeći pozitivnu energiju na svoju stranu.

RITUALI ZA PRIVLAČENJE NOVCA I SREĆE
RITUALI ZA PRIVLAČENJE NOVCA I SREĆE foto: Sun Shock/Shutterstock

Prolećni rituali za blagostanje, prosperitet i uspeh imaju za cilj da unesu sreću u život osobe. Za svakoga je sreća nešto drugo, ali ovo „nešto“ svakako stoji na tri niše: sreća, uspeh, prosperitet.

 

Za uspešno sprovođenje rituala važno je znati pravila za njihovo sprovođenje, kao i biti u prolećnom raspoloženju i verovati u ispunjenje svih želja.


Postoje dobro poznati principi rituala koji će vam pomoći da dobijete željeni rezultat. Sve je među ljudima popularnija tehnika "Siguran sam", koja se munjevito proširila društvenom mrežom Tik Tok.

Jedna od onih koja je zaslužna za to je Sara Perl (@hothighpriestess), koja tvrdi da ova menifestacija daje "skoro instant rezultate", a evo kako ona kaže da se izvodi neobična tehnika privlačenja.

 

Sara kaže da odredite tačnu nameru i ponovljate rečenicu "Siguran/na sam", nakon čega sledi manifestacija u sadašnjem vremenu.


Na primer, ako želite da manifestujete unapređenje na poslu, reći ćete "Siguran/na sam da sam dobio/la unapređenje na poslu". Potom ćete ponoviti ovu rečenicu naglas 10 puta ili je zapisati 10 puta kako biste povećali snagu svoje manifestacije.

@hothighpriestess Replying to @A I M E E 🖤 lG: hothighpriestess 🤍 this is the “I am sure” method #iamsuremethod ♬ Phonk Mano (Phonk) - T I H H

Znamo da naše misli postaju stvarnost, ali naše reči se ostvaruju još brže – smatra ova tiktokerka.

 

Ukoliko ste skeptični u ovu tehniku ne preostaje vam ništa drugo do da je isprobate, a onda podelite sa nama rezultate. 

 

 

makonda-tracker