zanimljivost

Šta prvo vidite na fotografiji? Dobro pogledajte optičku iluziju i otkrijte kako da popravite LJUBAVNI ŽIVOT

0

U zavisnosti od toga šta ste videli na fotografiji možete utvrditi šta vas koči u vezi 

Šta prvo vidite na fotografiji?
Šta prvo vidite na fotografiji? foto: Oleg Shupliak / Twiter

 

Psihologija može da prodre duboko u ljudski um, ona može o nama da otkrije neke stvari koje ni sami o sebi ne znamo. Kada su emocije i ljubav u pitanju postoje načini da se pronikne u ljudske slabosti, a ovaj test ličnosti može da vam pomogne da donekle shvatite šta je to što vas koči i sprečava da volite i budete voljeni.

 

Ljubav prevazilazi hormone i životinjski instinkt, kao što svi znamo. Svaki put kada se osoba zaljubi, privuče nas  zbog nečeg jedinstvenog u sebi. 

 

Uz pomć ovog jednostavnog testa mocžete da identifikujete šta vas čini ranjivim u vezi. 

 

 

Sve što treba da uradite je da pogledate sliku ispod i zapamtite prvu stvar koju vidite. Nemojte previše razmišljati, samo odaberite prvu stvar koju možete prepoznati na ovoj slici.

 

Nastavite da čitate da biste saznali više o svojim slabostima kada su u pitanju privlačnost i zaljubljivanje na osnovu ovog testa ličnosti.

 

Maskirana žena

 

Najprivlačniji aspekt zaljubljivanja u vas je osvajanje. Uzbuđuje vas sama pomisao da neko juri za vama, obožavate ranu fazu zabavljanja kada vam partner u svemu ugađa, ali još niste baš dečko i devojka.

 

Ne dozvolite da vas to sputa u ljubavi. Jurnjava je ok, ali retko ko je spreman da vas juri doveka.

 

 

Prazan brod


Najprivlačniji aspekt zaljubljivanja za vas je osećaj zakoračivanja u nepoznato.

Neki ljudi se svesno trude da izbegnu nepoznato i čudno, ali ne i vi. Jedna od najgorih stvari koje možete zamisliti je da upoznate nekoga novog i da se zaljubite.  Plašite se upuštanja u veze s nepoznatim ljudima, ali takve veze tražite samo ako vas to uzbuđuje. Pruža vam osećaj avanture. Deo saveta za vas biće da naučite da sagledate dubinu u svojoj drugoj polovni.

 

Par


Osećaj sigurnosti koji dolazi sa zaljubljivanjem je najprivlačniji aspekt za vas.

Verovatnije je da ćete tražiti vezu s nekim ko vam može to i pružiti. Iako više volite da ostanete sami, privlači vas uzbuđenje druženja. Treba imati na umu da sigurnost i zaštita dolaze s vremenom i da morate biti strpljivi da ih dobijete.

 

Iako je sigurnost odlična, pokušajte da imate na umu da se ove stvari vremenom razvijaju. 

 

Čamac


Najprivlačniji aspekt zaljubljivanja u vas je bežanje od sopstvenih misli. Borite se sa svojim brigama i nesigurnostima svaki dan svog života. Neverovatno je lepo kada nađete nekoga ko može da vas izvuče iz tih emocija, a taj osećaj je ono što vas tera da im se vraćate iznova.

 

Dobro je zapamtiti da, iako otvaranje vašeg srca drugima može pomoći, niko drugi ne može "izlečiti" vas ili vaše probleme. 

 

 

makonda-tracker