zavirite u ormar

Šta BOJA GAĆICA koje nosite govori o vama? CRVENE i CRNE šalju jasnu poruku, a jedne nikako NE TREBA da nosite

0

Da li vam ruka uvek pri kupovini donjeg veša krene ka gaćicama iste boje? 

foto: Shutterstock / FabrikaSimf
foto: Shutterstock / FabrikaSimf

Prilikom odabira gaćica žene ne razmišljaju mnogo. One se najčešće vode time šta im je lepo na oko, ali im je važno i da su udobne. O boji često ne mozgamo mnogo, a možda bi trebalo.

 

Da li je vaš ormar pun gaćica iste boje? Da li se uvek uzhvatite za crne, bele ili možda crvene?

 

Različite boje mogu izazvati različite emocije, a takav je slučaj i sa intimnim vešom, objašnjava Barbara Santini, psihološkinja i savetnica za seks i odnose.

 

 

CRNA

 

Što je mala crna haljina u garderoberu svake žene to su crne gaćice u svetu donjeg veša. Večita klasika sa kojom nema greške. Igraš na sigurno, praktična si ali želiš i da impresioniraš bez previše cimanja.

 

Znaš da stvari držiš pod kontrolom ali umeš nekad da budeš i predvidljiva. Neretko si nesigurna u sebe iako za to realno nema nikakvog razloga.

 

PLAVA

 

Ti si, ženska glavo, pravi neustrašivi avanturista. U tebi čuči divlje dete koje vrlo dobro zna kad i pred kim može da se otkači, a kad treba da bude fina i smerna gospođica.

 

Šta boja donjeg veša govori o vama?
Šta boja donjeg veša govori o vama?foto: Shutterstock / margostock

 

Svetlo plave gaćice biraš u danima kad ne želiš da sve oči budu uprte u tebe. Jarko plave su kad hoćeš da probudiš tinejdžerku u sebi, a tamnu nijansu, koja više vuče na teget, odabiraš za trentuke kada ti je neophodna samouverenost.

 

CRVENA

 

Veš u raznim nijansama boje krvi biraju izuzetno jake žene. Hrabra si, pe svega, i to je ono po čemu te ljudi najčešće upamte dok svoju romantičnu prirodu pokazuješ samo odabranima.

 

Veoma si odana i u vezi vrlo verna, u ljubavi ti je najbitnije da postoji sklad, bez turbulencija. Međutim, sa novcem uopšte ne umeš da barataš, koliko god da zaradiš samo ti prođe kroz prste.

 

 

BELA

 

Veš u devičanski beloj boji odabiraju žene koje uvek igraju po svojim pravilima. Ti si ozbiljna, odogovorna, nekima se činiš i pomalo konzervativna ali to je samo privid.

 

Ti jesi često spremna da isprobavaš nove stvari ali samo do one mere u kojoj ti želiš, jer ne može tebi niko da govori kako treba da se ponašaš. Uglavnom deluješ ljudima vrlo naivno ali umeš da budeš velika opasnica kada prilike to zahtevaju od tebe.

 

RUŽIČASTA 

 

Žene koje nose gaćice ove boje su ženstvene, ali tako mile i nevine. 

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nežni i slatki, poput tinejdžerke.

 

Koju boju gaćica najradije birate i šta to govori o vama?
Koju boju gaćica najradije birate i šta to govori o vama?foto: Shutterstock / puhhha

 

- Gde crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nežnost i mekoću srca. Nežno ružičasta je ženstvena, mladalačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odeću malo zabavnijom - objašnjava Santi.

 

ZELENA

 

Ukoliko volite gaćice zelene boje to može da ukaže da ste po prirodi ljubomorna osoba. Postoji razlog zašto kažu da je neko zelen od zavisti, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja, ljubomoru.

 

Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se ta boja povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vredna tolikog divljenja.

 

 

makonda-tracker