udobno i prelepo

LEPRŠAVA HALJINA I UDOBNE PATIKE: Kejti Holms u trendi prolećnom izdanju za izlazak na kafu

0

Američka glumica uhvaćena je dok je nosila dve kafe "za poneti", odevena na vrlo zanimljiv način

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna glumica Kejti Holms jedna je od street style zvezda u poslednje vreme, pa smo tako čitave jesenje i zimske sezone imali priliku da je viđamo u zanimljivim kaputićima i toploj obući, a ona nastavlja i u prolećnoj sezoni da oduzima dah svojim stilom.


Ovog puta, ljubiteljka minimalističkog stila koji na prvo mesto stavlja udobnost, odlučila se za romantično izdanje za toplije dane koje je vrlo praktično i izgleda sjajno.

 


Zvezda serije "Dosonov svet" odlučila se za haljinu njujorške dizajnerke Ule Džonson koja odiše boho stilom. U pitanju je "Suki", model bele boje i puf rukava tri-četvrt dužine koji deče do sredine potkolenice, vezuje se u predelu dekoltea i od struka se širi. Haljina je lagana, lepršava i ukrašena crvenom šarom, a u duhu je cottagecore-a, trenda za koji se veruje da će biti dominantan ove godine i koji spaja udobnost i šarm seoskog života s potrebama urbane svakodnevice.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Još je interesantnije kako je Kejti kombinovala ovaj model — umesto baletanki ili sandala, tu su bele patike modne kuće Common Projects, a svemu je dodala crossbody tašnicu u svetlobraon nijansi.

 

 

makonda-tracker