PROBAJTE, NIŠTA NE KOŠTA

Magičan TRIK za PRIVLAČENJE NOVCA: Samo jedan list ove biljke u novčaniku doneće DOBITAK i materijalno blagostanje

0

Od davnina se veruje da lovor ima blagotvorna dejstva na organizam, a sada ga feng šui preporučuje i za sreću i privlačenje novca 

foto: Shutterstock / Africa Studio
foto: Shutterstock / Africa Studio

U narodu postoji veliki broj verovanja koje se vezuju za razne biljke, a lovorov list je jedna od njih. Kao začinska bilka on se vekovima koristi u ishrani, ali i kao svojevrstan lek.

 

Ipak, sada imamo priliku da vidimo kakvo one delovanje ima prema tumačenju  feng šuija. Kako se navodi u njemu lovor ima magično svojstvo - veruje se da može privući novac i ostvarenje želja.

 

Prema starim verovanjima lovorov list je vid talismana ili amajlije, a verovalo se da ako ga nosite u novčaniku ili stavite ispod otirača na kućnom pragu, privlačite bogatstvo i novac.

 

 

Stari ljudi su često koristili lovor u nekim ritualima, a jedan od njih je i onaj koji se koristi da se pročisti kuća od negativne energije i da mu se udahne novi život.

 

Takođe, drevni narodi su na njemu pisali želje, jer su verovali da se ako taj list sa željama zapalite za vreme mladog ili punog Meseca doćiće do ostvarenja tih želja. 

 

Feng šui, stara kineska tehhnika uređenja doma i privlačenja pozitivne energije, može se primeniti i na novčanik. Veruje se da ukoliko u njemu nosite račune, istrošene kartice, zgužvan novac i nepotebne stvari, onda privlačite lošu energiju i nepovoljnu finansijsku situaciju.

 

Stavite jedan list lovora u novčanik i prizovite novac
Stavite jedan list lovora u novčanik i prizovite novac foto: Shutterstock/ImpressionMall

 

S druge strane, postoje i predmeti koje je poželjno nositi u novčaniku u svakom trenutku, jer se veruje da oni šire pozitivnu energiju i privlače novac.

 

Sigurno ste negde videli feng šui figuru žabe koja sedi na kovancima i za koju se veruje da privlači novac, ili je možda i vi imate u svojoj kući.

 

Ona se drži u domu najčešće na ulazu ili na radnom stolu, a prema feng šui pravilima možete ovaj feng šui magnet za obilje staviti u novčanik.

 

 

makonda-tracker