LAKŠE JE NEGO ŠTO MISLITE

JEDNOSTAVAN RITUAL ZA PRIVLAČENJE NOVCA: Evo kako da BRZO I LAKO dođete do materijalnog BLAGOSTANJA

0

Mnogi ljudi se danas suočavaju s finansijskim poteškoćama iako vredno rade, trude se, ali novca stalno nedostaje.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Poznata situacija? Možda je cela stvar u energetskom sektoru. Događa se da je protok, po kom teče energija novca nestabilan i periodično se blokira.


Za njegovo uspostavljanje preporučuje se da radite posebne mudre - koje nose u sebi informaciju, sakralne geste i poze. U jogi se mudre najviše vezuju za vežbe disanja i meditaciju. U budizmu i hinduizmu koristile su se vekovima, a i sada imaju veliku popularnost.


Ova mudra obećava redovan protok energije i materijalnog blagostanja. Ali, to ne znači da će na vas naglo pasti novac s neba. Prihodi će pristizati ravnomerno, onoliko koliko je vama potrebno. Ne više, ne manje, nego toliko da osetite prosperitet i boljitak.


Kako raditi mudru?


Stavite ruke ispred sebe, dlanovima prema gore. Spojite dlanove, spojite male prste. Sastavite palac, kažiprst i srednji prst na obe ruke. Zatvorite oči. Opustite se i pazite na disanje: radite duboke uzdahe i izdahe. Koncentrišite se i zamislite da je na tački između obrva nagomilana energija. Uplovite u sigurnost u neiscrpnosti ovog energetskog izvora. Radite ovaj ritual dva puta dnevno po 2-3 minuta. Optimalno vreme je – jutro i veče. Ova mudra će odgovarati svima koji žele da poboljšaju svoju finansijsku situaciju.

 

 

makonda-tracker