numerologija

Nije slučajno odabran: Otkrijte šta datum venčanja govori o vašem braku

0

Sve odluke koje mladi parovi donose za svoj budući zajednički život su jako važne. To važi i za one na prvi pogled nevažne detalje koji mogu da utiču na kvalitet života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja nije mala i jako je važna

 

 

Bračni broj 7

Budite spremni na iznenadne promene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može označavati pogreške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice će zahtevati izvestan stepen slobode.

Za ovaj bračni broj se često odlučuju osobe različitog porekla, vere ili nacionalnosti.Broj 7 označava iznenađenja u svakodnevici, a jednako tako može značiti i spas u poslednjem trenutku. Ako ste izabrali ovaj venčani broj, budite spremni za iznenadne promene planova.

foto: Profimedia

Venčani broj 8

Seks je važan deo ove bračne sreće

Ovaj datum venčanja pokazuje da želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom, koji smatrate vrlo važnim delom bračne sreće. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

Biće složni kao par i uspešni, kako u zajedničkom poslu, tako i u svim drugim područjima, i spremni da ako treba žrtvuju sebe za partnerovu karijeru.

 

Venčani broj 9

Okolnosti su protiv, ali ljubav sve pobeđuje

Ako ste za dan venčanja odabrali datum koji daje ovaj zbir, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna je moguće da se jedna strana zbog sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode koju udvoje žele da prevaziđu.

Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski, apartneri su čvrsto duhovno povezani, pa ako su potrebne i žrtve, partneri će ih bez razmišljanja i podneti iz ljubavi.

makonda-tracker