numerologija

Nije slučajno odabran: Otkrijte šta datum venčanja govori o vašem braku

0

Sve odluke koje mladi parovi donose za svoj budući zajednički život su jako važne. To važi i za one na prvi pogled nevažne detalje koji mogu da utiču na kvalitet života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja nije mala i jako je važna

 

Bračni broj 4

Kao da vas je sudbina spojila - vaša vernost će trajati večno

Ovim brakom vlada Saturn. Parovi koji su za venčanje izabrali datum kojem je zbroj 4 vrlo su dobro i detaljno razmišljali o svim obvezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odvagnuli svako “za” i “protiv” ove važne životne odluke.

Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum venčanja znači vernost zauvek. Par koji u bračnu zajednicu uđe ovog dana će sve poteze detaljno isplanirati, bilo da je reč o kupovini kuće ili pokretanju porodičnog posla. Udružiće snage i raditi zajedno da bi ostvarili važne životne ciljeve koje ne bi uspeli da ostvare pojedinačno.

foto: Profimedia

Bračni broj 5

Komunikacija sa partnerom je na prvom mestu

Ako ste izabrali datum koji daje ovaj broj, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacija sa partnerom. Ova veza će se uspešno boriti protiv dosade, obilovaće putovanjima ili promenama mesta boravka.

Mladi parovi koji su se rano venčali, na primer još tokom studija, i pomažući jedno drugom ostali aktivni, pravi su primer ovog braka kojim vlada Merkur.

 

Bračni broj 6

Brak vam je nešto najvažnije u životu

Ako ste za venčanje odabrali ovakav datum, za svoju bračnu zajednicu ste dobili blagoslov Venere, koja vam omogućuje pomirenje u svakoj situaciji.

Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka, ali to ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara. Partneri moraju da čuvaju ovu vezu od različitih iskušenja, ali im to ne pada teško jer im je brak najvažniji u životu. Neka vaša ljubav bude prirodna jer to je snaga ovog braka.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker