izgled koji obara sa nogu

NAJZGODNIJA ŽENA na svetu uskoro puni 40 godina: 3 saveta Izabel Gular za savršeno IZVAJANO TELO

0

Činjenica da manekenka Izabel Gular u oktobru puni 40 godina izaziva potpuni šok i nevericu šire javnosti. Mnoge žene u četrdesetim pitaju se kako je uopšte moguće imati TAKVO telo, a mi vam u nastavku teksta otkrivamo tajne Izabelinog besprekornog izgleda. 

Prelepa Izabel Gular uskoro puni 40 godina
Prelepa Izabel Gular uskoro puni 40 godinafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Gde god da se pojavi, nekadašnji Viktorijin anđeo svojom zanosnom figurom sve prisutne ostavlja bez daha.  

 

Izabranica nemačkog fudbalera Kevina Trapa, brazilski model Izabel Gular (39), otkrila je da nije pobornik napornih treninga i iscrpnih dijeta. 

 

Mada blagoslovena dobrom genetikom, ova dugonoga lepotica tvrdi da bez konstantnog truda i rada na sebi nema ni vidljivih rezultata. Predstavljamo vam listu top 3 zdravih životnih navika, bez kojih jedan dan u životu zavodljive Brazilke ne može da se završi. 

 

1. REDOVNI TRENINZI

 

Jednom prilikom Gularova je priznala da nije fan teških treninga, pa kao alternativu tome bira neke umerenije varijante poput joge, pilatesa ili blagog treninga sa tegovima. Takođe uživa u aktivnostima poput kik–boksa i plivanja, a omiljeni sport joj je trčanje. Osim što pokreće svaki mišić u telu, smatra se da džogiranje ima velike benefite po mentalno zdravlje i da podstiče oslobađanje hormona sreće. Lepa Izabel kaže da kada trči zaboravi na sve probleme, misli joj se razbistre i automatski postaje bolje raspoložena. 

 

 

2. BALANSIRANA ISHRANA

 

Poreklom iz Brazila, omiljena žena fudbalera navikla je na raznorazne specijalitete i veliki je sladokusac. Ipak, kako bi ostala vitka i zategnute sjajne kože, odrekla se nekih namirnica koje bi mogle prouzrokovati negativne posledice po njenu top formu. Na njenom jelovniku stoga se nikada neće naći hleb niti bilo koje drugo jelo koje u sebi sadrži belo brašno. Proteini, ugljeni hidrati i povrće ono su čemu manekenka svakodnevno pribegava kako bi istovremeno bila sita i zgodna

 

 

3. ČVRST KARAKTER

 

Treći, a ujedno možda i najvažniji savet lepe jeste da treba negovati čvrst karakter. Lepa Izabel trudi se da čak i kada jede van kuće i u društvu, ne potpada pod tuđi uticaj i ne odustaje od sopstvenih ideala.

 

– Kada izađem napolje, pokušavam da odaberem najzdravije opcije sa menija – izjavila je ona jednom prilikom. 

 

 

Gularova nam je dokazala da je itekako moguće izgledati bombastično čak i sa 40, te da je u pitanju samo stvar dobre volje i želje da se neki cilj zaista postigne. 

 

– Ne budim se sa mišlju da moram da izgledam dobro, ali se budim sa idejom da želim da se osećam srećno. Želim da uđem u sobu i zasmejem sve prisutne. Sve je u samopouzdanju, otkrila je ona jednom prilikom.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

BONUS VIDEO

Neprimereno ponašanje argentinskog golmana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker