FOTO

Na trening je krenula samo u KUPAĆEM kostimu, publika iznenađena: Nikol Šerzinger u nikad izazovnijem izdanju

2

Pevačica godinama oduševljava izgledom i mladalačkom energijom, a otkako je stupila u vezu sa sedam godina mlađim izabranikom ona blista.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna pevačica Nikol Šerzinger svakodnevno publiku putem društevnih mreža oduševljava fotografijama sa putovanja, nastupa, ali i neubičajeniih aktivnosti, poput treninga u veoma oskudnoj garderobi.

 

Nikol je sada otišla korak dalje, a u svoju kućnu teretanu uputila se samo u izazovnom kupaćem kostimu koji je iznenadio pratioce.

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Iako crveni, zavodljivi stajling nije bio adekvatan izbor za vežbanje, po mišljenju publike, Šerzingerova se nije obazirala na oprečne komentare, već je požurila da damama pokaže kako da održe izavaju figuru u petoj deceniji, a sudeći po njenim rezultatima, sve je veoma ostvarivo uz malo truda.

 

Pevačica više od dve godine uživa sa izabranikom Tomom Evansom koji je čak sedam godina mlađi od nje, ali ovom harizmatičnom paru ta činjenica nimalo ne smeta.  

 

Tom i Nikol su početkom jula boravili na Mikonosu, a Grčkoj će se vratiti i naredne godine, s obzirom na to da su ih očarala bajkovita ostrva.

 

 

 

 

 

makonda-tracker