Otkrivamo

Megan zna kako: Rutina vežbanja i nege buduće Vojvotninje od Saseksa

0

Lepa je, pametna, uvek u trendu, ali i zgodna. Kako Megan Markl uspeva da postigne sve to? Na pravom ste mestu da otkrijete to, eventualno i da usvojite trik ili dva. Verujte, nećete zažaliti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao ćerka jogine, često pribegava ovoj metodi i tvrdi da joj je "joga u krvi". Megan jogu radi nekoliko puta nedeljno, a favoriti su joj Vinjasa i hot joga.

Kako je joga "zadužena" za ruke i noge, istezanje... Megan zadnjicu održava u formi uz pomoć "Skinny Bitch Collective" vežbi koje je osmislio trener Rasel Bejtmen. Inače, na njegove časove možete doći samo ako ste pozvani, a "vrti" se oko čučnjeva, iskoraka...

 

Proslavljena glumica veliki je fan i trčanja, koje je opušta. Uglavnom je trčala s kućnim ljubimcima ili bliskim prijateljima. Da li će sada sa Harijem? Ostaje nam da vidimo.

Megan je često napominjala u intervjuima kako voli dobar izazov i kako često poseže za "najboljom stvari za telo ikada". A najboljom stvari za telo Megan smatra - pilates! Svojevremeno, posećivala je prijatelja i trenera Heder Dorak u Santa Moniki, gde je uspevala da ima dobar trening koji je ujedno i silno motiviše.

 

Buduća vojvotkinja od Saseksa voli i da pliva, jer je to, kako je jednom prilikom navela - i trening i opuštanje u jednom.

 

1 / 3 Foto: Youtube Screenshot

 

S druge strane, Megan Markl se neguje podjednako ozbiljno kao što i vežba. Ona je vremenom naučila kako da uživa u hrani, čaši vina, sauni, televiziji - ona smatra da za pravu relaksaciju i uživanje morate postići savršeni balans. Zato, ne uskraćujte sebi slatke užitke!

 

Tako na primer Megan, umesto popodnevne kafe, pije zeleni sok - čaša puna dobre energije, zdravlja i osveženja. Ističe da je obilan i zdrav doručak ono što je zaista "must have". Ona izbegava gluten, i unosi dosta voća. Takođe, pije toplu vodu sa limunom, koja je magična za digestivni trakt i koja lako hidrira čitavo telo.

 

Od grickalica preferira komadiće jabuke sa puterom od badema i malo morske soli.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker