EFIKASNO

U prvoj nedelji se gubi do 10 kilograma: Dijeta koja je zaludela svet (FOTO)

0

Slogan ove dijete je jedite šta želite i trajno smršajte

 

foto: Profimedia

 

Tokom držanja ove dijete svaki dan ćete moći da uživate u ugljenohidratima u formi jedne kašike zobenih mekinja. Zobene mekinje bogate su šećerom i proteinima, ali najvažnija su vlakna koja apsorbiraju vodu iz želuca i pomažu da se osećate siti. Ona su još dobra i za srce, ali i uklanjanje zatvora, koji se može pojaviti u ranoj fazi dijete.


Precizna matematička formula otkriva: Saznajte da li posedujete savršenu zadnjicu

 

Pre dijete morate razmisliti koja je vaša idealna težina i u skladu sa tim sprovoditi tri, četiri, pet ili više dana prve faze napada. Ali, ne preko 10 dana. Ukoliko želite da smršate šest kilograma - dva ili tri dana proteinske faze biće dovoljna, ali ako hoćete da smršate 12 ili više kilograma petodnevna faza sa proteinima daće najbolje rezultate. Za one koji žele da skinu oko 2 do 3 kilograma biće dovoljan i jedan dan početne faze.

 

Kratkoročna proteinima bogata ishrana ukloniće višak vode iz tkiva, ugasiti apetit, dok se istovremeno ne oštećuju mišići i sjaj kože. Gubitak kilograma je neizbežan i brz.

 

Nakon jednog do 10 dana početne faze dolazite da lakše faze. Uz proteine jede se i povrće i to koliko god želite. Obrok možete početi salatom ili supom, zatim pojesti meso ili ribu, uz prilog od ukusnog povrća.

 

foto: Promo

 

Jednom kad dostignete svoju željenu kilažu počinje faza konsolidacije kada se uvodi i voće, hleb, sir i hrana puna skroba poput testenine. Preporučuje se da jednom nedeljno imate dva potpuno neograničena uživanja sa alkoholom, maslacem, hlebom, čokoladom... U prevodu radite šta vam je volja.

 

Lekari su saglasni da na ovaj način date sebi lufta zbog psihičke stabilnosti i trajnog očuvanja kilograma. U toj fazi kilogrami se ne gube, ali se i ne dobijaju.

makonda-tracker