neobična metoda

Ispovest pevačice koja se u trudnoći ugojila 27 kilograma: Skinula sam sav višak, a jela sam picu, pastu i sladoled (FOTO)

0

Nakon što se ugojila skoro 30 kilograma, novopečena mama je stvari uzela u svoje ruke i nije odustajala sve dok nije bila zadovoljna brojko koju je pokazala vaga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Planetarno popularna pevačica Sijara se tokom prve trudnoće ugojila čak 27 kilograma. Atraktivna lepotica, nakon što je rodila sina, nije mogla da se pomiri sa svojom novom kilažom, a kako bi se ponovo osećala (i izgledala) kako ona stara Sijara morala je da promeni neke životne navike.

 

 

Nakon samo 4 meseca sav višak je nestao, a Sijara se ne samo rezultatima, već metodom mršavljenja pohvalila svim svojim fanovima.

 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Kada je reč o ishrani, držim se ova tri trika. Kada se striktno pridržavam određenog režima ishrane, potrebno mi je da sebi u nekom trenutku dam oduška, odnosno da pojedem krompiriće, čizburger, picu, keks ili sladoled.

 

Smršala je 100 kilograma i pohvalila se rezultatom: Umesto pohvala i pozitivnih komentara, suočila se sa zavišću i zlobom (FOTO)

 

Ukoliko trenirate, neophodno je da unosite dosta vode, jer tako pospešujete gubljenje kilograma. Voda je moj lek i svakodnevno popijem barem 3 litra vode. 

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker