Priznala

Njena transformacija je obeležila 2016. godinu, a sada je otkrila PRAVU istinu: Ovako je Kloi Kardašijan smršala 5 kilograma! (FOTO)

0
Kloi Kardašijan je za veoma kratko vreme drastično smršala. I dok su mediji brujali o mogućim razlozima i načinima za ovakvu transformaciju, plavokosa lepotica je otkrila o čemu je zapravo reč.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedugo nakon razvoda od Lamara Odoma Kloi Kardašijan je utehu pronašla u teretani, a vremenom se od "ružnog pačeta" pretvorila u prelepog labuda.

 

Zbog ovakvih pletenica je frizura Kloi Kardašijan ispala iz mode: Kosu možete oblikovati i ispod brade, ali to nije sve (VIDEO)

 

Zanimljivo je da je Kloi uz redovne odlaske u teretanu posebnu pažnju posvetila ishrani, a na to je najviše uticao njen lični nutricionista.

 

Nakon dve nedelje bez mlečnih proizvoda, moja vaga je pokazala pet kilograma manje. Sada pijem samo bademovo mleko", rekla je ona.

Kloi Kardašijan nakon drastičnog gubitka kilograma otkrila: Zbog mog izgleda niko nije želeo da radi sa mnom (FOTO)

 

 

Ipak, kaže da sebe ne treba lišavati ničega i da je najbolji način da se dođe do linije umerenost.

 

Verujem da ako jako žudite za nekom namirnicom, ne bi trebalo sebi da uskraćujete to zadovoljstvo. Morate biti umereni. Moj frižider je prepun voća i povrća kako ne bih posegnula za kesicom čipsa, samo zato što mi je dosadno", priznala je.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker