sledite njen recept

Konačno otkrila tajnu svoje savršene figure: Ove 4 namirnice Dženifer Aniston jede svaki dan

0
Dženifer Aniston prava je fitnes inspiracija. Popularna glumica priznaje da voli vežbanje i pazi na svoju ishranu, a rezultati zdravog načina života itekako se vide na njenoj fantastičnoj figuri.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica otkrila je tajne svojeg fitnes režima i ishrane u novom intervjuu za magazin Shape.

 

Slavna 47-ogodišnjakinja oduvek se zdravo hrani, a sada je priznala koje 4 namirnice jede svaki dan i koje se u svakom trenutku mogu naći u njenom frižideru.

 

Nakon 24 sata vidljivi rezultati: Čaj za mršavljenje za kojim su svi poludeli (FOTO)

 

Uvek imam artičoke koje su odlične i kad su hladne. Umačem ih u senf. To je sjajan i zdrav obrok. Obavezno se unutra nađe i povrće poput celera i krastavaca. To su osvežavajuće hrskave grickalice koje volim", rekla je Dženifer.

 

Konačno je rešila dilemu dušebrižnika: Evo zbog čega Danijela Dimitrovska ništa ne jede (VIDEO)


Na pitanje za koju vežbu bi se odlučila kada bi morala da odabere samo jednu koju će izvoditi do kraja života, priznala je da obožava metodu vežbanja pod nazivom "The Class". Taj 75-ominutni set vežbi povezuje klasičan fitnes i jogu, izgrađuje snažno telo i čisti um kroz intenzivan fizički trening i terapeutsku muziku.

 

Kada ima samo 10 minuta vremena za fizičku aktivnost, onda bira set od nekoliko vežbi.

 

Ova lepotica je brzo i lako izgubila 35 kilograma: 3 sitne promene su joj u tome najviše pomogle!

 

Jedan minut trčanja, jedan minut sprinta, minut hodanja, opet minut trčanja i minut sprinta. Ponovite to još jednom. Ovaj set će protresti vaš organizam", zaključila je glumica.

 

 

makonda-tracker