TRANSFORMACIJA GODINE

Ova lepotica je brzo i lako izgubila 35 kilograma: 3 sitne promene su joj u tome najviše pomogle!

0
Na Anitinom jelovniku nalazi se mnogo zdravih masti i belančevina u obliku avokada, ribe i piletine. Tanjir je uvek obojen različitim vrstama povrća, a ne odriče se ni slatkih zalogaja
foto: Instagram
foto: Instagram

Anita Meki je medicinska sestra iz Sidneja, koja je postala fitnes inspiracija mnogim ženama nakon što se fotografija njenog tela pre mršavljenja i nakon dijete pojavila na nekoliko fitnes blogova.

 

Zanimljivo, od gubitka kilograma njoj su oduvek bile važnije neke druge stvari.

 

Šokantna transformacija Goge Sekulić: Pevačica smršala čak 20 kilograma, a OVO je njen recept (FOTO)

 

1. Nemojte da se koncentrišete na brojke

 

Lepu Australijanku najčešće pitaju koliko joj je trebalo vremena da izgubi 35 kilograma, o čemu redovno piše na svom Instagram profilu.

Gubljenje kilograma ne bi trebalo da bude ničiji fokus, a trku uvek dobija sporija, ali sigurna metoda. Nemojte samo da se opterećujete time kako ćete izgubiti kilograme, radije usmerite pažnju na zdravlje, fitnes i građenje zdravih navika. Usporite i zaljubićete se u sam proces. Ako se ipak odlučite za neku drastičnu metodu mršavljenja, mrzećete svaku sekundu", kaže Anita.

Njoj je za transformaciju tela i životnih navika bilo potrebno oko godinu dana. U tom periodu počela je da jede zdravu hranu punu žitarica celog zrna, nemasnih belančevina i zdravih masnoća. Uz to je redovno posećivala teretanu, trčala, radila kardio vežbe i počela da diže tegove kako bi ojačala telo i povećala svoju snagu.

 

makonda-tracker