trik za savršeno leto

Nema boljeg načina da na plaži izgledate kao seks bomba: Bikini dijeta skida višak sa stomaka, kukova i zadnjice

0
Kako biste postigli savršen izgled i bez razmišljanja uskočili u svoj omiljeni kupaći kostim, neophodne su sledeće promene u načinu života.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka žena se u nekom trenutku borila sa masnim naslagama na kritičnim ženskim tačkama, kao što su stomak, zadnjica i bokovi. Ta borba uvek je intenzivnija pred letnju sezonu.

 

Zbog OVOGA dijete i vežbanje nemaju efekat: Otkrivamo glavnu prepreku do ravnog stomaka!

 

Kako biste postigli savršen izgled i bez razmišljanja uskočili u svoj omiljeni kupaći kostim, potrebna je promena životnih navika koje se tiču ishrane i kretanja, odnosno vežbanja. Najvažnije je ne praktikovati rigorozne dijete koje za posledicu imaju jo-jo efekat, već pametno iz tanjira izbaciti određene namirnice, a jesti one koje će pomoći u sagorevanju viška masnoća na kritičnim zonama.

 

Insulin je hormon koji pomaže regulisanju nivoa šećera u krvi. On ga smanjuje tako što stimuliše ćelije na apsorpciju suvišnog šećera. Problem kod insulina je, zapravo, podsticanje masnih ćelija da preuzimaju višak masnih kiselina iz krvi. Često jedemo obroke koji se sastoje od hrane koja ima visok glikemijski indeks prilikom čega mast iz obroka odlazi pravo na bokove, zadnjicu ili struk.

 

Bez rigoroznih dijeta i vežbanja: Ovo su 4 tačke ne telu koje će vas osloboditi viška kilograma vrlo brzo (FOTO)


Ugljeni hidrati u hrani su krivi za povišen nivo šećera u krvi ako se prebrzo apsorbuju, a hrana koja uzrokuje brzu apsorpciju šećera je upravo ona koja podiže nivo glukoze na visok nivo, takvu treba izbegavati.

 

Uz određena pravila lako ćete promeniti svoju ishranu i smršati, a na sledećoj stranici projnaći ćete najvažnija.

 

makonda-tracker